Ultima oră. PAS, decis să meargă într-un bloc electoral cu PPDA la alegerile parlamentare din 2018

Partidul Acțiune și Solidaritate a decis să meargă într-un bloc electoral cu Partidul Platforma Demnitate și Adevăr la alegerile parlamentare din 2018.

Anunțul a fost făcut public pe pagina de Facebook a PAS.

Ultima oră. PAS, decis să meargă într-un bloc electoral cu PPDA la alegerile parlamentare din 2018
(Foto: UNIMEDIA)

Mai mult, PAS a propus formarea unei comisii comune pentru selectarea candidaților, cu participarea societății civile. 

„Am informat partenerii noștri despre faptul că suntem gata să participăm pe o listă comună. Considerăm că mecanismul concret de formare a listei urmează a fi stabilit mai aproape de scrutin.

Pub

Am propus, de asemenea, să formăm o comisie comună de selectare a candidaților, cu participarea reprezentanților din societatea civilă, pentru a ne asigura că în listă vor fi incluși cei mai potriviți candidați. Avem toată încrederea că vom construi un parteneriat eficient, având la bază cooperarea, onestitatea și buna înțelegere dintre ambele partide. 

Avem convingerea că doar prin unitatea forțelor proeuropene autentice poate fi dărâmat regimul Plahotniuc-Dodon și readusă Moldova pe calea normalității”, se arată în comunicatul PAS.

Amintim că Platforma Demnitate şi Adevăr a propus Partidului Acţiune şi Solidaritate semnarea unui Acord strategic de lungă durată, valabil pentru parlamentare, locale şi prezidenţiale. Pentru următoarele alegeri parlamentare, colaborarea presupune un bloc comun, creat pe principiul de paritate şi unitate atât pe liste, cât şi în circumscripţii.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub