Citește toate știrile la acest subiect

ULTIMA ORĂ. Raportul Kroll a fost făcut public

Președintele Parlamentului a publicat în această seară mult discutatul raport Kroll. Documentul este în limba engleză și se întinde pe 84 de pagini. 

„Am decis să public raportul Kroll şi îmi asum responsabilitatea pentru această acţiune. O fac deschis, fără să mă ascund după surse anonime. ‎Dezbaterea pe această temă capătă accente false”, menționează Candu pe blogul său.

UNIMEDIA precizează că rezultatele preliminare ale investigației realizată de compania Kroll privind situația de la Banca de Economii, Banca Socială și Unibank vor fi analizate marți, în cadrul unei ședințe, convocată de președintele Parlamentului, Andrian Candu. 

ULTIMA ORĂ. Raportul Kroll a fost făcut public
Poză din document (Foto: kroll.com)

La discuții vor participa liderii și formatorii de opinie ai societății civile, precum și ai reprezentanților mass-media cu profil economic.

UNIMEDIA precizează că la ședința Parlamentului de săptămâna trecută, președintele Parlamentului, Andrian Candu, a anunțat că raportul Kroll nu va fi făcut public. Compania a respins solicitarea Băncii Centrale prin care s-a cerut publicarea documentului.

Pub

Compania Kroll a început investigaţiile pe 11 februarie 2015.

Vedeți mai jos documentul integral. 

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub