Training FBI de detectare a minciunii în business, acum și în Moldova!

De câte ori am dorit să știm dacă oamenii ne spun adevărul, dacă sunt sinceri și de încredere? În afaceri, vânzări și negocieri interpretarea corectă a gesturilor, ne poate spune cum o să meargă relația de colaborare cu un anumit partener, investitor sau client. Cine nu știe că prima impresie contează, sau că gesturile au o greutate mai mare în descifrarea mesajului? Cum însă să avem un sistem de indicii și tehnici de detectare a minciuni care să nu dea greș?
Training FBI de detectare a minciunii în business, acum și în Moldova!

Acum ai posibilitatea să aplici sistemul folosit de agenții FBI pentru detectarea minciunii de la Mihaela Stroe. Compania Evenda pe data de 8 octombrie organizează trainingul „Detectarea minciunii-Cum să folosim tehnici FBI în business”

Mihaela Stroe este fondatorul și Directorul General al companiei Acta Nonverbal, companie din România specializată în domeniul comunicării nonverbale din 2002, actualmente președintele organizației pentru antreprenori, JCI România. Din 2003 colaborează în domeniul comunicării nonverbale cu Joe Navaro, ex-FBI agent și profesor la Academia FBI din Tampa University, SUA.  Mihaela este doctor în Psihologia Socială și Comunicare Nonverbală, este recunoscută drept expert în domeniul aplicării tehnicilor FBI în business pentru detectarea minciunii. 

Trainingul se va desfășura în incinta Summit Events, Chișinău, str.Tighina 49/3, Sala Roșie. Atenție, persoanele care se înregistrează online, din timp până pe 30 septembrie, primesc o reducere de preț! 

Mai multe detalii despre beneficiile participării și program le puteți afla pe www.evenda.md sau la telefonul 93-10-96.

Publicitate

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub