Tot ce spune Voronin despre plecarea lui Tkaciuk din Parlament

Vladimir Voronin devine scump la vorbă atunci când i se cere să dea detalii despre decizia lui Mark Tkaciuk de a-și depune mandatul și de a renunța la activitatea parlamentară. Tot ce spune liderul opoziției este că Tkaciuk rămâne în partid și își va continua activitatea în cadrul structurilor PCRM, transmite UNIMEDIA.

Declarații în acest sens au fost făcute de către președintele PCRM, Vladimir Voronin, în cadrul emisiunii „Ochiul Public” de la NorocTV.

Tot ce spune Voronin despre plecarea lui Tkaciuk din Parlament
Mark Tkaciuk și Vladimir Voronin (Foto: UNIMEDIA/ Igor Vrabie)

„Asta nu e bucătăria televiziunilor. Este problema noastră internă, de partid. Nu trebuie să ieșim și să batem talanca prin toată țara. S-a spus că a plecat din Parlament, atât”, a tăiat Voronin.

Liderul PCRM a refuzat să dea alte detalii sau să dezvăluie motivele care au stat la baza acestei mișcări.

Pub

UNIMEDIA amintește că vineri, 23 mai, în debutul ședinței Parlamentului Igor Corman a anunțat că a fost înregistrată o cerere cu privire la depunerea mandatului de deputat al comunistului Mark Tkaciuk. Acesta este cel de-al nouălea deputat care părăsește fracțiunea parlamentară a PCRM. După alegerile din 28 noiembrie 2010, PCRM au obținut 42 de mandate. În urma plecărilor deputaților, fracțiunea a rămas cu 34 de mandate. Conform listelor electorale PCRM, următorul pretendent la funcția de deputat este Vladimir Telnov.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub