Timp de 16 ani, un moldovean a circulat cu permisul de conducere falsificat: Și-a perfectat documentul contra sumei de 150 euro

Poliţistii de frontieră au depistat un cetăţean moldovean care conducea un autoturism cu permisul de conducere falsificat. Bărbatul de 40 de ani s-a prezentat la punctul de trecere Tudora pentru a ieşi din ţară. Acesta se afla la volanul unei Volvo, înmatriculată în Republica Moldova.

Timp de 16 ani, un moldovean a circulat cu permisul de conducere falsificat: Și-a perfectat documentul contra sumei de 150 euro

Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea permisului de conducere, eliberat de autoritățile naționale și valabil pentru majoritatea categoriilor, s-a luat decizia efectuării unor verificări suplimentare. Ca urmare, polițiștii de frontieră au stabilit că documentul este falsificat.

Bărbatul a declarat că în 2002 și-a făcut studiile la școala auto din or. Rezina, însă pentru a fi sigur că primește permisul de conducere, prin intermediul unei persoane identificată pe internet, și-a perfectat documentul contra sumei de 150 euro. În cazul dat, cetățeanul moldovean și-a interupt călătoria, revenind în țară pentru a-și pune în ordine documentele.

Pub

Permisul a fost reținut și va fi transmis spre expertiză, iar cercetările sunt continuate de către angajaţii Poliţiei de Frontieră în vederea stabilirii circumstanţelor infracţiunii constatate.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub