Te-ai decis să îţi ştergi contul de Facebook? Iată cum poţi descărca tot cei ai publicat vreodată acolo - fotografii, clipuri video, mesaje

După o serie de scandaluri mari în care a fost implicată cea mai mare reţea de socializare online din lume în ultimii ani, pe internet a început să devină populară mişcarea #deletefacebook. Tot mai mulţi oameni, inclusiv din Republica Moldova, iau în calcul ştergerea contului. Mulţi utilizatori nu doresc, însă, să piardă imaginile sau clipurile publicate pe Facebook.

Te-ai decis să îţi ştergi contul de Facebook? Iată cum poţi descărca tot cei ai publicat vreodată acolo - fotografii, clipuri video, mesaje
(Foto: facebook)

Din fericire, toate aceste date - imagini, video-uri, postări, mesaje, informaţiile de la secţiunea „Despre” - pot fi descărcate uşor.

Iată care sunt paşii:

Pub

1. Utilizatorul merge la Settings/Setări.

2. În partea de jos a secţiunii General Account Settings/Setări generale ale contului, prima care apare pe pagină, se găseşte butonul Download a copy/Descarcă o copie.

3. După ce este apăsat, Facebook începe să realizeze o arhivă cu toate aceste date, iar utilizatorul este informat că va primi un e-mail când aceasta va fi finalizată.

4. Utilizatorul primeşte un e-mail cu link-ul pentru descărcarea arhivei. Timpul după care este primit e-mailul variază în funcţie de vechimea contului şi de cantitatea de informaţie din acesta. 

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub