Sun Communications lansează, în premieră, un serviciu inovativ în televiziune – aplicația Sun Live

Cea mai longevivă companie privată de telecomunicații din Republica Moldova, Sun Communications, aduce televiziunea din Moldova la un nou nivel. În cadrul procesului de digitalizare, anunțat la începutul acestui an, compania a dezvoltat și a lansat în premieră pentru Moldova, aplicația inovativă denumită Sun Live.

Aplicația poate fi descărcată gratuit aici.

Sun Communications lansează, în premieră, un serviciu inovativ în televiziune – aplicația Sun Live
(Foto: suncommunications.md)

După cum sugerează și denumirea noului serviciu, aplicația permite utilizatorului să priveasca de oriunde în direct orice canal TV din grila Sun Communications. Aplicația poate fi activată de pe orice dispozitiv mobil conectat la internet, fie acesta un smartphone, tableta sau laptop. Astfel, utilizatorii se pot bucura de televiziunea de acasă oricunde și oricând nefiind limitați în spațiu și de timp.

„Am adus în Moldova un serviciu inovativ, simplu, dar și foarte util pentru abonații noștri. Am dezvoltat serviciul Sun Live la nivel local, timp în care am antrenat o echipă mare de experți interni și externi. Apreciem și încurajăm implicarea utilizatorilor noștri prin împărțirea experienței lor de interacțiune cu aplicația. Inovațiile trebuie să ușureze și să îmbunățească viața utilizatorilor – lucru care tindem să-l transpunem în practică”, a menționat Directorul General, John Maxemchuk.

Pub

Lansarea noului serviciu este încă un pas al companiei care aduce cele mai noi tendințe din telecomunicații și transpune serviciile sale în mediul online. Sun Live este o formă simplificată, utilă și plăcută a acestor tendințe. Noul serviciu poate fi activat gratuit în perioada de lansare de către orice abonat al Sun Communications, care utilizează un abonament de tip Triple Play (televiziune+internet minim 20 Mbps+telefonie). Recent compania a lansat servicii de internet la viteza înaltă de până la 300 Mbps, care poate fi conectat atât în sector privat, cât și la bloc la preț accesibil.

„Ne-am propus să dezvoltăm o aplicație mobilă care ar permite accesul utilizatorului la canalele preferate de televiziune de pe toate tipurile de ecran. Astfel, am scos televiziunea din mediul obișnuit, din casa, și am arătat că confortul de a avea la îndemână canalele tv preferate de acasă poate fi creat oriunde și oricând, fiind necesară doar o conexiune la internet. Sun Live este destinat consumatorilor care au un mod de viață mobil și apreciază comoditatea”, a declarat Natalia Chirca, Director Marketing Sun Communications.

Sun Communications este prima companie de telecomunicații cu capital străin din Moldova care și-a început activitatea în 1993. Timp de 20 de ani compania a adus în Republica Moldova investiții de peste 25 de milioane de dolari. De la lansare până în prezent, Sun Communications ține cont și implementează noile tendințe și practici ale piețelor internaționale de telecomunicații, pentru a aduce celor peste 110 mii de clienți ai săi servicii mai calitative la un preț accesibil.


Aplicația poate fi descărcată gratuit aici.

P

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub