Sturza face un anunț „stresant pentru guvernanți”

Omul de afaceri Ion Sturza spune că nu a exclus niciodată posibilitatea ca acesta să revină în politică. Nu a făcut această informație publică „pentru ca să nu-i streseze pe actualii guvernanți”, notează UNIMEDIA. Declarațiile au fost făcute luni seara în cadrul unei emisiuni la ProTV Chișinău

Întrebat cum se vede acesta implicat, omul de afaceri a răspuns că acest lucru depinde și de forma cum și-ar soluționa chestiunile ce vizează proiectele sale economice aflate acum în derulare.
Sturza face un anunț „stresant pentru guvernanți”
Ion Sturza, fostul premier al Republicii Moldova (Foto: ziare.com)

„Eu odată la 5-6 ani îmi schimb nu numai proiectele, dar și modul de viață. Eu nu am spus niciodată că nu voi reveni vreodată în politică, în Moldova sau România. Portița e deschisă și o spun pentru prima dată. Dar ca să nu-i stresez pe actualii guvernanți, am spus că nu este un proiect imediat”, a menționat acesta. 

Întrebat dacă este adevărat că i s-au propus mai multe funcții importante în ultimii 4 ani, Ion Sturza a menționat că niciodată nu s-a discutat serios la acest subiect. „Eu sunt de serviciu când apare vreo funcție vacantă. Speculații au fost multe, dar în realitate niciodată nu s-a discutat serios”, a conchis sursa.

UNIMEDIA amintește că, anterior, omul de afaceri a negat de mai multe ori că ar dori să se reîntoarcă în politică. De fiecare dată când s-au vehiculat nume cu privire la funcția de prim-ministru sau de președinte al țării, cel al lui Ion Sturza a fost întotdeauna printre potențialii candidați.

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub