Sturza dezminte informația vehiculată de Ghimpu

Ion Sturza neagă că ar fi avut vreodată intenția de a adera la Partidul Liberal. Reacția vine după ce ieri, 2 februarie, Mihai Ghimpu a declarat că acum doi ani fostul premier și-ar fi manifestat dorința de a fi membru PL, transmite UNIMEDIA.

Sturza dezminte informația vehiculată de Ghimpu
Ion Sturza (Foto: allmoldova.md)

„Eu nu pot să-mi dau seama de ce a declarat el așa ceva! Poate este un pic deranjat de cele trei întrebări simple pe care le-am adresat în emisiune. Dar a fost o minge la fileu pe care, dacă dumnealui știe cum să o lovească, i-ar fi fost de mare folos lui și PL-ului. Deci, categoric NU! Eu nu am comunicat sub nicio formă cu Ghimpu în ultimii ani. L-am văzut doar la televizor”, a declarat Ion Sturza, citat de ziarulnational.md.
 
Mai multe declarații Ion Sturza refuză să ofere la acest subiect.
 
Mihai Ghimpu a declarat că fostul prim-ministru al Republicii Moldova ar fi dorit să adere acum doi ani la Partidul Liberal, însă el nu l-a primit în formațiune.  „A vrut să vină la noi în partid și eu nu l-am acceptat. I-am zis că eu nu vreau oligarhi în partid. A vrut doi ani în urmă. I-am zis: „A mai rămas și Partidul Liberal să fie partidul oligarhilor”, a subliniat liderul PL.

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub