Sturza, către Dodon: Nu-ți plac unioniștii, dar te duci să tai panglici la grădinițele reconstruite pe banii românilor

După ce săptămâna trecută, șeful statului Igor Dodon a declarat în cadrul unei emisiuni televizate că el este președintele majorității, dar nu poate reprezenta toată populația, fostul prim-ministru Ion Surza a comentat afirmațiile acestuia.

Sturza, către Dodon: Nu-ți plac unioniștii, dar te duci să tai panglici la grădinițele reconstruite pe banii românilor
(Foto: UNIMEDIA)

Într-un mesaj postat pe pagina sa de socializare, ex-premierul a sugerat faptul că în campania electorală, Igor Dodon, declara că dacă va câștiga alegerile prezidențiale va deveni președintele tuturor, ajuns în fotoliu însă, șeful statului a început să delimiteze cetățenii acestei țări.

„Sunt convins, prezidentul Dodon va deveni un caz celebru clinic în istoria psihiatriei (...) una spune și în alta crede.(...) Debitează zilele acestea că nu e președintele tuturor. Sigur că nu e! Intuiește că tot mai puțini îl „doresc" în fotoliul de prezident. Dar să delimitezi cetățenii țării în cei „buni", „creștini, familiști, tradiționaliști, stataliști" și cei „răi", „minorități de gen, religioase, etnice...". Și pe deasupra să-i pui și pe unioniști la "necetățeni"... Asta e prea din cale afară!(...)Tu ditamai „creștin” umbli cu traista pe la toți sultanii, pașalele și caimacamii musulmani și ceri, milogindu-te, să-ți repare „palatul prezidențial”?! (...) Nu-ți plac unioniștii, dar te duci să tai panglici la grădinițe reconstruite cu banii românilor din Țară?!”, a conchis Sturza.

Pub

Menționăm că nu este pentru prima dată când Ion Sturza vine cu replici dure la adresa lui Igor Dodon. În luna august, curent fostul premier declara în cadrul unui interviu pentru Europa Liberă că: „Dodon este un politician de 2-3%, fără carismă, fără anvergură, fără inteligență, fără nimic, un copil nesăbuit al tranziției, care umbla și el pe lângă Voronin. El a apărut din dorința Partidului Democrat de a decima Partidul Comunist în ideea că electoratul Partidului Comunist va migra către Partidul Democrat. Tronc!, cum spun românii. Deci, el n-a migrat și nu va migra niciodată”.

Șeful statului nu a comentat deocamdată, afirmațiile fostului prim-ministru.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub