Citește toate știrile la acest subiect

Streleț: Dacă cineva trebuia să ia la moacă, precis nu era premierul

Președintele fracțiunii PLDM din Parlament, Valeriu Streleț, a reacționat la afirmațiile lui Marian Lupu de astăzi. Acesta s-a arătat uimit de supozițiile și presupunerile lansate de președintele PD, Marian Lupu, informează UNIMEDIA. Acesta a comentat și declarația liderului democrat care spunea că „Filat mai nu a primit la moacă de la Plahotniuc”.
Streleț: Dacă cineva trebuia să ia la moacă, precis nu era premierul
Valeriu Streleț, deputat PLDM (Foto: UNIMEDIA/Igor Vrabie)

„Eu cred că sunt situații care nici nu merită a fi comentate, pentru că sunt rodul unei imaginații un pic deplasate. Chiar și dacă s-ar fi ajuns ca cineva să ia la moacă, precis nu era prim-ministrul R. Moldova”, a spus Streleț scurt. 

UNIMEDIA amintește că, anterior, la ședința AIE, Filat a declarat că solicită demisia Procurorului General. În schimb, Plahotniuc a venit la întrunire cu un proiect de modificare a legii, prin care șefia Procuraturii, Curții de Conturi și a CEC ar reveni opoziției. Lupu a spus azi că la acea ședință Filat și Plahotniuc mai nu s-ar fi bătut. Vezi aici declarațiile video. Declarațiile lui Marian Lupu au fost provocate de lipsa de la ședința de azi a Parlamentului a fracțiunii PLDM și PCRM, pe motiv că ședința nu a fost convocată respectând regulamentul Legislativului.

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub