(stop cadru) Ultima ședință prezidată de Codreanu la Primăria Chișinău: „Andrei Năstase trebuie să vină la muncă... eu poate mă duc la Parlament sau mă fac director de grădiniță”

Andrei Năstase ar trebui să meargă deja la Primărie și să înceapă munca pentru că este mult de lucru. Declarațiile aparțin primarului interimar al Chișinăului, Ruslan Codreanu.

„Andrei Năstase trebuia să fie la lucru din a treia zi de când a câștigat alegerile și de când Chișinăuienii i-au acordat încrederea. Cu cât mai mult se tărăgânează venirea lui la lucru, cu atât mai mult are de suferit atât primăria, cât și direcțiile municipale, cât și orașul. De lucru este într-atât demult că eu am nevoie de ajutor, dânsul are nevoie și fiecare zi de tărăgânare afectează negativ tot orașul.

Ați văzut câte probleme au fost. În fiecare zi este nevoie de om aici ca să lucreze și eu sper că dnul Andrei Năstase va veni la lucru, îi vor da voie să vină la lucru. De două săptămâni tot așteptăm să vină și să înceapă să lucreze”, a declarat Codreanu după ședința săptămânală a serviciilor primăriei.

Acesta spune că nu vrea să rămână în funcția de viceprimar, iar în Consiliul Municipal nu poate și nici nu are dorința de a reveni. Deocamdată nu știe ce urmează să facă, însă nu exclude că ar putea merge în Parlament sau să fie director de grădiniță.

„Nu am nici dreptul și nici dorința să mă întorc în Consiliul Municipal. Nu, eu nu vreau să rămân. Nu știu unde o să fiu. Poate mă duc în ONG, poate mă duc la Parlament, poate plec din țară, dar poate mă apuc de caritate, poate mă fac director de grădiniță, dacă tot am luptat atât pentru grădinițe”, a mai spus Ruslan Codreanu.

Pub