(stop cadru) Igor Dodon, baie de... preoţi la nordul ţării; Zeci de slujitori ai bisericii i-au cântat „Mulți Ani Trăiască”

Igor Dodon se află într-o vizită în nordul țării, unde a avut o întrevedere cu Episcopul de Edineț și Briceni. În cadrul întrevederii, Dodon a donat 8000 de manuale de religie pentru clasele a I-VII-a, care vor fi repartizate în mai multe școli din regiune.

În cadrul vizitei, mai mulți slujitori ai bisericii l-au întâmpinat cu aplauze și i-au cântat la mulți ani președintelul țării. 

(stop cadru) Igor Dodon, baie de... preoţi la nordul ţării; Zeci de slujitori ai bisericii i-au cântat „Mulți Ani Trăiască”
(Foto: facebook.com/Igor Dodon)

„Azi mă aflu în vizită în zona de nord a țării, unde voi avea mai multe întrevederi atât cu autoritățile locale cât și cu clerul din zona respectivă a țării. La invitația PS Nicodim, Episcop de Edineţ şi Briceni, am avut o întrevedere cu un sobor de peste 100 de preoți în cadrul căreia s-au pus în discuţie relația dintre Biserică și societate, importanţa și impactul religiei în procesele sociale, ș.a. În cadrul Campaniei ”Iubesc Moldova” am donat 8000 de manuale de religie pentru clasele I-VII-a care vor fi repartizate prin bibliotecile parohiale din Edineț, Donduseni, Ocnita și Briceni astfel ca elevii din instituțiile de învățămînt să aibă posibilitatea să studieze Religia Creștin-Ortodoxă”, a scris Dodon pe pagina s-a de facebook.

Pub

În decembrie 2016, Dodon s-a întâlnit cu Episcopul de Bălţi şi Făleşti, Marchel, şi cu un sobor de preoţi ai eparhiei.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub