(stop cadru) Deputatul PSRM, Vasile Bolea: „Dacă Maia Sandu era să ajungă președinte, era să aducă 30.000 de sirieni în R. Moldova”

Deputatul din fracțiunea Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, Vasile Bolea, afirmă că dacă lidera Partidului Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu, ar fi ajuns președintă de țară după alegerile din 2016, ar fi adus în RM 30 de mii de sirieni. Declarațiile au fost făcute aseară în cadrul emisiunii Politica cu Natalia Morari de la TV8.

„Dacă era să vină Maia Sandu președinte era să aducă cei 30.000 de sirieni”, a menționat Vasile Bolea în cadrul emisiunii. Întrebat dacă gata să răspundă în cazul în care Maia Sandu îl dă în judecată pentru declarațiile făcute, Bolea a răspuns „Cu cea mai mare plăcere”.

Întrebat de Natalia Morari de unde știe despre cei 30.000 de sirieni, Bolea a menționat că despre acest lucru s-a vorbit în presă. 

Pub

„Nu știți unde sunt sirienii prin Chișinău? Când ultima dată ați fost în mall la etajul patru? Pot să vă fac o mică excursie în mall la etajul patru. Dacă era să ajungă președinte, era să îi aducă, dar nu a ajuns. Vorbesc serios”, a declarat deputatul Bolea.

UNIMEDIA amintește că în toamna lui 2016, înainte de alegerile prezidențiale, un pamflet a apărut pe un site de satiră precum că Maia Sandu ar fi promis cancelarului german Angela Merkel că dacă va ajunge președinte va aduce 30.000 de sirieni în Republica Moldova. Pamfletul a fost preluat și tratat ca subiect important la mai multe posturi de televiziune. 

Ulterior, informația a fost negată  de aparatul cancelarului german, dar și de Maia Sandu.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub