(stop cadru) Ce face Dorin Chirtoacă în arest la domiciliu? Ghimpu: Dă cu var, schimbă podelele...

Dă cu var, vopsește, schimbă podelele, într-un cuvânt: reparații - cu asta-și omoară timpul liber primarul suspendat al Chișinăului. Invitat la emisiunea În Profunzime de la ProTV, Mihai Ghimpu a vorbit despre activitățile pe care le are Dorin Chirtoacă în această perioadă.

(stop cadru) Ce face Dorin Chirtoacă în arest la domiciliu? Ghimpu: Dă cu var, schimbă podelele...
(Foto: UNIMEDIA)

Muncește, face reparație, trăiește și așteaptă să revină libertatea și dreptatea. Face reparație în interior, Dă cu var, vopsește, schimbă podelele. Da ce are de făcut acum, dacă-i liber? Nu mai are primăria pe capul lui, nu mai are lumea asta care să strige că orice crăpătură la drum. Noi tot timpul am făcut cu mâinile noastre”, a spus unchiul edilului, Mihai Ghimpu.

Liderul PL afirmă că în concediu a fost la Colonița, unde l-a vizitat și pe Dorin Chirtoacă.

UNIMEDIA amintește că primarul capitalei Dorin Chirtoacă a fost suspendat din funcție pe perioada anchetei. Decizia a fost luată de magistrații de la Judecătoria Buiucani.

Pub

La 25 mai primarul general al municipiului Chișinău, Dorin Chirtoacă, a fost reținut de către ofițerii CNA, iar la 26 mai a fost plasat în arest la domiciliu. Edilul este bănuit de trafic de influenţă, în dosarul parcărilor cu plată în Chișinău.

Mai nou, Dorin Chirtoacă este cercetat penal într-o altă cauză penală, în care este suspectat de depăşirea atribuţiilor de serviciu. Potrivit Procuraturii, Chirtoacă ar fi prejudiciat bugetul capitalei cu peste 66 de milioane de lei.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub