(stop cadru) Băsescu: „Dacă aș fi președinte al României, nu l-aș primi pe Dodon la Cotroceni, cum nu-l primește nimeni din lumea civilizată”

Președintele de onoare al Partidului Unității Naționale, Traian Băsescu, aflat astăzi la Chișinău, a organizat o dezbatere cu tema „Viitorul Republicii Moldova în contextul noilor evoluții geopolitice”.

Într-un discurs, Băsescu a declarat că dacă ar fi președinte al României, nu l-ar primi pe Dodon la Cotroceni.

Declarația a fost făcută de către ex-președintele de peste Prut, după ce o jurnalistă i-a pus o întrebare pe marginea acestui subiect.

„Sincer, nu l-aș primi. Poziția președintelui României este corectă. Nu l-aș primi, cum nu-l primește nimeni în lumea civilizată”, a declarat fostul președinte de peste Prut.

Pub

Șeful statului nu a comentat deocamdată, afirmația fostului președinte al României.

Menționăm că, nu este pentru prima dată când Traian Băsescu vine cu replici dure la adresa lui Igor Dodon. În iunie curent, ex-preşedintele României şi președintele de onoare al Partidului Unității Naționale, l-a numit pe șeful statului „pudel” în contextul în care acesta a apărut anterior alături de liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, la mai multe evenimente.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub