(stop cadru) Andrian Candu: Maia Sandu chiar mi-e simpatică, dar uneori parcă e un extraterestru

Președintele Parlamentului, Andrian Candu, s-a arătat deranjat de declarațiile liderului PAS, Maia Sandu

„Bine ar fi ca politicul să nu atace la persoană, ci idei și să vină cu argumente pro sau contra. Adrian Candu, indiferent dacă e președinte al Parlamentului sau că e ministrul Economiei, poate să aibă o opinie și să iasă în fața publicului și să o expună. De altfel, noi am fi în dictatură. Am trăi într-un fel de Coreea de Nord și nu am avea o astfel de libertate”, a menționat Candu în cadrul emisiunii Fabrika de la Publika TV.

(stop cadru) Andrian Candu: Maia Sandu chiar mi-e simpatică, dar uneori parcă e un extraterestru
(Foto: UNIMEDIA)

Totodată, speakerul a ținut să menționeze că o simpatizează pe Maia Sandu și este un susținător al ei. 

„Ca un susținător al Maiei Sandu inclusiv în alegeri și ca fost coleg al ei de Guvern - ea chiar îmi este simpatică. E o femeie inteligentă, frumoasă, deșteaptă, dar am impresia uneori că e de pe altă planetă. Un extraterestru”, a punctat Andrian Candu.

UNIMEDIA amintește că ieri, liderul PAS a declarat că îi sunt înregistrate convorbirile telefonice, iar pentru asta sunt cheltuiți banii statului. Mai mult, Maia Sandu a spus că democrații folosesc bani enormi pentru a crea tot felul de site-uri false. 

„Uitați-vă doar căt se cheltuie pe tot felul de site-uri false, pe troli. Acum mai nou avem și un trol de nivel înalt - președintele Parlamentului”, a punctat Sandu. 

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub