(stop cadru) Premierul României gafează din nou. Vorbește despre ea la persoana a III-a și spune: „Orice om îi este teamă de o plângere penală”

Premierul României, Viorica Dăncilă, continuă să atragă atenția supra exprimărilor sale. Recent, întrebată dacă îi este frică de o plângere penală, prim-ministrul a răspuns că „Orice om îi este teamă de o plângere penală”. 

(stop cadru) Premierul României gafează din nou. Vorbește despre ea la persoana a III-a și spune: „Orice om îi este teamă de o plângere penală”
(Foto: jurnalul.ro)

Orice (Oricărui, n.r.) om îi este teamă de o plângere penală, dar eu sper să nu se ajungă la astfel de lucruri pentru că eu cred în justiție și cred că toată lumea trebuie să credem (să creadă, n.r.) în justiție. Dacă toată lumea merge pe acest considerent că oricui i se poate face o plângere penală, nu cred că este un lucru bun. Având în vedere cele apărute în spațiul public, ce a pățit și Victor Ponta”, a spus Dăncilă, întrebată, luni, la Parlament dacă îi este frică de plângeri penale.

Întrebarea a venit în contextul în care, duminică, Liviu Dragnea a susținut că unele ONG-uri, împreună cu PNL și USR, discută depunerea unei plângeri penale la adresa premierului.

Pub

În aceeași desclarație de presă, Viorica Dăncilă vorbește despre ea la persoana a treia.

Viorica Dăncilă spune că Iohannis trebuie să sune la premier dacă vrea să meargă un ministru la Palatul Cotroceni. Mai mult, Dăncilă i-a și stâlcit numele ministrului de externe. I-a spus „domnul Meleșcanul”, cu alte cuvinte, i-a articulat numele de familie. Iată imaginile:

„Domnul „Meleşcanul” a vorbit cu mine, a vorbit cu primul ministru, şi, bineînţeles, dacă îşi va da acordul primul ministru, va merge. Eu nu pot să-mi dau acordul pentru ceva în care nu am fost întrebată", a spus Viorica Dăncilă.

Jurnaliştii au replicat uluiţi: „Dar dumnevoastră sunteţi primul ministru!"

Gafa a fost remarcată şi de fostul consilier prezidenţial Sebastian Lăzăroiu, care a scris pe Facebook că Viorica Dăncilă „realizează că nu e prim-ministru. N-ar putea să fie”.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub