(stop cadru) Maia Sandu și Sergiu Litvinenco critică concertul lui Dodon: „E un personaj neadecvat”

Festivalul Căpșunilor și Mierii de ieri, de la Sadova, organizat sub egida președintelui Republicii Moldova, a fost comentat și în cadrul conferinței de presă susținută de Maia Sandu și Sergiu Litvinenco. Cei doi au menționat faptul că Igor Dodon are un comportament neadecvat.

„Eu nu am urmărit evenimentul de la Sadova, dar am văzut pe rețelele de socializare reacții negative în raport în care s-a comportat președintele acestei țări. E un exemplu că este un personaj nedecvat. Are un comportament neadecvat”, a susținut liderul PAS.

„A fost un comentariu bunicel precum că, în acest fel el luptă cu regimul oligrahic așa cum a promis în alegerile prezidențiale”, a adăugat Litvinenco.

Pub

De menționat faptul că tot ieri, Filip Kirkorov, „oaspetele gratuit” al lui Igor Dodon a primit titlul de „Artist al poporului” din partea președintelui.

Potrivit șeful statului, acesta a cântat gratuit și de data aceasta.

Iar un alt concert cu iz electoral la fel sub egida lui Dodon va avea loc la data de 24 iunie în Piața Marii Adunări Naționale. Printre invitați se numără interpretul rus Basta, ucrainianul Monatik, comedianta rusă Ecaterina Varnava, trupa din România, Akcent și prezentatorul rus Ivan Ciuikov. 

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub