Slogan PL? „Înainte spre Europa, până la capăt!

„Schimbarea până la capăt! Înainte spre Europa, până la capăt!”. Cu această frază și-a încheiat Dorin Chirtoacă participarea la emisiunea „Ochiul Public” de la NorocTV. „Înainte spre Europa, până la capăt!” - să fie oare sloganul Partidului Liberal în viitoarele alegeri?

Slogan PL? „Înainte spre Europa, până la capăt!
Poză simbol (Foto: UNIMEDIA/ Igor Vrabie)

Cert este că PL, în special liderul formațiunii Mihai Ghimpu, au o rivalitate „istorică” deja la acest capitol cu PLDM, pe care l-a acuzat în repetate rânduri că se inspiră de la sloganele înaintate de PL.
 
Mai nou, Partidul Liberal și Partidul Liberal Democrat, încearcă să demonstreze cine a a venit primul cu sloganul electoral „înainte”, după ce în cadrul celui de-al șaselea PLDM a fost anunțat că sloganul formațiunii în alegerile din 30 noiembrie va fi „Înainte, nu înapoi”.
 
În alegerile locale din 2011, PL PLDM au ales același mesaj: „Împreună pentru Chișinău”.  Dar pentru că candidatul PLDM Victor Bodiu s-a lansat oficial în campanie primul, luând-o pe dinainte, Dorin Chirtoacă a trebuit să-și schimbe sloganul pentru alegeri. Mai mult, Bodiu l-a învinuit pe Chirtoacă că s-ar fi inspirat din sloganul PLDM „Împreună pentru Moldova”, lansat pentru campania electorală din 2009 și utilizat și în cadrul ultimului congres al formațiunii. 
 
Într-un final, Chirtoacă a optat pentru sloganul „Schimbarea până la capăt”.

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub