Silvia Radu, despre revenirea în funcție a lui Mihai Moldovanu: „Primăria revine încet dar sigur pe mâna mafiei”

Silvia Radu spune că revenirea lui Mihai Moldovanu la Primăria Chișinău nu a suprins-o și că prin aceasta instituția arată că "revine încet dar sigur pe mâna mafiei".

Silvia Radu, despre revenirea în funcție a lui Mihai Moldovanu: „Primăria revine încet dar sigur pe mâna mafiei”
(Foto: UNIMEDIA)

"Am văzut decizia prin care domnul Moldovanu revine în funcție.

Aș putea spune că nu m-a surprins prea mult. Am mai văzut o decizie de acest fel și în cazul lui Gamrețchi, unde lucrurile erau și mai grave. Ce pot să constat însă e faptul că Primăria revine încet dar sigur pe mâna mafiei care are un singur scop, să se îmbogățească pe spatele chișinăuenilor.

Pub

Sunt sigură că Dondiuc și Moldovanu vor face de acum încolo toate "reformele" necesare, doar începuseră acest lucru prin chefuri bine organizate.

Trist. E foarte trist și din păcate soluțiile lipsesc cu desăvârșire", a scris pe Facebook fostul primar interimar.

Amintim că șeful Direcției Sănătate din cadrul Primăriei Chișinău a revenit în funcție, după ce decizia Silviei Radu de a-l demite a fost anulată de către Judecătoria Chișinău, cu sediul Centru.

Nemulțumirile Silviei Radu față de activitatea lui Mihai Moldovanu au început în februarie curent, atunci când aceasta a dispus efectuarea unei anchete interne la Direcția sănătății a CMC. Ulterior, Radu l-a acuzat că pe Moldovanu că face business la Spitalul nr.1 și că ar organiza diferite chefuri în cadrul instituției. 

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub