Serena Williams a fost la un pas de moarte la naşterea fiicei sale. A suferit două operații

Serena Williams a născut o fetiță pe 1 septembrie, însă jucătoarea a fost la un pas de moarte, conform unei declarații date la ședința foto pentru revista Vogue, unde Serena a participat împreună cu fetița sa de patru luni, scrie Digisport.

Serena Williams a fost la un pas de moarte la naşterea fiicei sale. A suferit două operații

Fostul lider mondial a dezvăluit că a trecut prin două operații. Prima a fost una de cezariană în regim de urgență, după ce doctorii descoperiseră că ritmul cardial al bebelușului a scăzut în timpul travaliului.

"A fost un sentiment incredibil să pot să-mi țin copilul în brațe. Apoi, totul a mers rău", susține Serena.

Pub

După naștere, lucrurile s-au complicat pentru jucătoarea de 36 de ani, care a simțit că se sufocă la un moment dat și i-au fost apoi depistate câteva cheaguri de sânge la plămâni și niște artere aproape blocate (embolism pulmonar). Pentru a fluidiza traficul sangvin, medicii i-au dat anticoagulante însă, din cauza tusei, operația de cezariană s-a desprins, iar jucătoarea a suferit o hemoragie în cavitatea abdominală.

S-a intervenit din nou chirurgical, iar Serena nu a avut voie să se ridice din pat timp de aproape șase săptămâni. Interesant este că însăși jucătoarea a anunțat doctorii că ceva nu e în regulă, după ce a făcut legătura cu faptul că a mai avut probleme cu cheagurile de sânge de-a lungul timpului.

"M-am gândit, la un moment dat, că organismul tău e unul dintre cele mai impresionante lucruri din lume, însă ești captiv în el", a spus Serena.

Serena Williams s-a căsătorit cu Alexis Ohanian în noiembrie, la doar două luni după nașterea fetiței Alexis Olympia.

Williams și-a întrerupt temporar cariera în ianuarie 2017, la Australian Open, când a anunțat că este însărcinată. Americanca și-a reluat apoi activitatea pe 30 decembrie, la turneul demonstrativ de la Abu Dhabi, învinsă de Ostapenko, 2-6, 6-3, 5-10.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub