Serafim Urechean exclude candidatura sa la alegerile locale: „Eu nu văd necesitatea de a participa”

Fostul primal al capitalei, Serafim Urechean exclude în totalmente că va candida la alegerile locale din 20 mai, deoarece alegerile ar fi compromise și „nu se caută un meneger pentru capitală, dar un politician născut peste noapte sau în stradă”. 

Serafim Urechean exclude candidatura sa la alegerile locale: „Eu nu văd necesitatea de a participa”
(Foto: UNIMEDIA)

„La noi nu se face nimic, țipi de două ori în stradă și ești politician din R.Moldova și iată rezultatul alegerilor precedente. Când două din cele mai importante localități rămân fără edilul capitalei (referire la Bălți și Chișinău), al treilea este o alegere la fel greșită (referire la Orhei). Eu nu văd necesitatea și nu văd care ar fi cerința chișinăuenilor pentru viitorul nostru al țării. Nici Chișinău, nici Bălți la acest experiment nu va rezista”, a declarat Serafim Urechean în cadrum emisiunii „Important” de la TVC21.

De asemenea, fostul primar a adăugat că exclude în totalitate că va candida la alegeri.

Pub

„Eu cred că mai mult excludem, decât să zicem da. Eu nu văd nici un avantaj din asta”, a mai adăugat Urechean.

În schimb Serafim Urechean a decis deja că va candida la alegerile parlamentare și va fi candidat independent.

„Dacă nu voi ajunge în Parlament, tot om voi rămâne, tot cu aceeași dragoste față de chișinăueni. Vă declar 200 de procente că voi fi independent în Parlament”, a adăugat Urechean. 

UNIMEDIA amintește că  la momentul de față s-au înaintat patru candidaturi la alegerile din 20 mai. Pentru fotoliul de primar va lupta Andrei Năstase de la PPDA, Valeriu Munteanu de la partidul PL, Ion Ceban candidat PSRM și candidatul Partidului Șor, Reghina Apostolova

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub