Scrisoare anonimă de la Criuleni! PLDM: Nu comentăm scrisori anonime

UPDATE, 15.20. Solicitați să ofere o reacție referitor la scrisoare, reprezentanții serviciului de presă al PLDM au declarat că formațiunea nu comentează scrisori anonime, iar dacă există anumite probleme, ele vor fi soluționate în interiorul partidului.  

Membri ai organizației teritoriale a Partidului Liberal Democrat au expediat o scrisoare în adresa conducerii partidului și conducerii organizației teritoriale din Criuleni, prin care atenționează că PLDM va suferi o înfrângere în Criuleni, la alegerile parlamentare din toamnă, dacă nu vor fi întreprinse măsuri de urgență. O copie a scrisorii a fost expediată la adresa redacției UNIMEDIA.

Scrisoare anonimă de la Criuleni! PLDM: Nu comentăm scrisori anonime
Vlad Filat, președintele PLDM (Foto: UNIMEDIA/ Igor Vrabie)

„Din păcate, conducerea partidului se îmbată cu apă rece crezând că la Criuleni e foarte bine și președintele raionului ține totul sub control riguros, de la directori de liceea, până la medici și primari. Am fost prezenți atunci când dl Rotaru a promis dlui președinte Filat o susținere de 50% din partea raionului. Dle președinte Filat, realitatea este cu totul alta”, se menționează în textul scrisorii.
 
Semnatarii declarației îl acuză pe președintele raionului Criuleni de sabotaj și că distruge OT a PLDM din raion. Potrivit lor, echipa PLDM din Criuleni deja a fost părăsită de cun grup de consilieri locali și membri PLDM.
 
„Dle președinte Filat, lăsați dragostea paternală față de acest Rotaru și salvați OT Criuleni a partidului pe care îl conduceți. Încercați și identificați o persoană competentă, adecvată și cel mai important băștinașă din Criuleni ca să poată regresa situația atât în interiorul partidului, cât și imaginea PLDM în raion per ansamblu”, solicită semnatarii declarației.
 
 
 
UNIMEDIA precizează că Parlamentul a stabilit data alegerilor parlamentare ordinare pentru ziua de 30 noiembrie.

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub