Scenariul ultimelor episoade ale sezonului 8 „Game of Thrones" a fost dezvăluit. Personajele vor muri unul după altul

Directorii executivi HBO au dezvăluit scenariul ultimelor episoade ale sezonului cu numarul 8 „Game of Thrones". Conform Variety, mai multe personaje centrale își vor găsi sfârșitul până în ultimul episod al producției-fenomen. 

Scenariul ultimelor episoade ale sezonului 8 „Game of Thrones
(Foto: protv.ro)

Modul în care se încheie serialul a fost aplaudat în picioare de către membrii echipei, după ce totul a fost dezvăluit în cadrul unei mese rotunde.  

A fost un moment extrem de puternic pentru viețile și carierele noastre. Niciunul dintre actori nu a primit înainte scenariul, așa că a fost surprinzator când personajele lor au început să moară unul după altul", a declarat Casey Bloys, directorul de programe al televiziunii, conform The Independent, citat de protv.ro.

Pub

Casei Bloys a adăugat că, după ce au fost citite ultimele cuvinte ale scenariului, toți membrii echipei s-au ridicat în picioare și i-au aplaudat timp de 15 minute pe David Benioff si D.B. Weiss, creatorii "Game of Thrones".

Sezonul 8 al serialului va avea doar șase episoade, însă acestea vor dura aproape două ore fiecare. În plus, pentru a evita posibile divulgări, ultimul sezon va avea fimate mai multe finaluri. Producatorul își dorește să evite astfel situațiile neplăcute ivite în timpul difuzării sezonului șapte.  

„Game of Thrones" a fost lansat pe 17 aprilie 2011 și a avut un succes remarcabil, reușind să se transforme de-a lungul anilor într-un adevarat fenomen la nivel internațional.

 

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub