Sărbătoare la AIPA: Sergiu Batiuşca a ajuns şef

Într-o atmosferă de sărbătoare dedicată Zilei Agricultorului, pe 1 decembrie, la Agenția de Intervenție și Plăți pentru Agricultură (AIPA) a fost prezentat și noul director adjunct, Sergiu Batiuşca. 

Potrivit unui comunicat al Agenţiei, "vicedirectorul în vârstă de 33 de ani, deține diploma de licență în Drept Economic și diploma de masterat în Drept Internațional". 

Sărbătoare la AIPA: Sergiu Batiuşca a ajuns şef
(Foto: mold-street.com.)

Totodată se precizează că Sergiu Batiuşca a activat în cadrul mai multor instituții publice cât și private acumulând o experiență vastă de lucru, scrie mold-street.com.

"Directorul AIPA, Nicolae Cibuc, și-a exprimat încrederea că odată cu instituirea în funcție a unei noi conduceri, se va reuși și o mai bună performanță în cadrul AIPA și i-a urat noului director adjunct succese și realizări frumoase", anunţă Agenția.

Pub

De notat că Sergiu Batiuşca a fost timp de cinci ani și ceva director general adjunct al întreprinderii de stat Poșta Moldovei, unde activează și soția sa Victoria.

În plus el este unul dintre membrii Consiliului Național al Partidului Democrat, iar nașul său este deputatul democrat Eugeniu Nichiforciuc.

AIPA este o instituție publică la autogestiune, constituită pe lângă Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale si Mediului care are misiunea de a gestiona resursele Fondului naţional de dezvoltare a agriculturii şi mediului rural şi resursele partenerilor de dezvoltare alocate spre administrare şi de a realiza măsurile de intervenţie pentru agricultură, implementează politicile statului privind dezvoltarea agriculturii şi mediului rural prin intermediul subvenţionării şi altor forme de susţinere financiară a producătorilor agricoli.

Agenția administrează fonduri de circa un miliard de lei pe an.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub