Citește toate știrile la acest subiect

Sandu: Copiii lui Igor Dodon învaţă la o şcoală cu principii unioniste. Dodon: Atunci când nu aveţi argumente pentru a ataca candidatul, atacaţi familia

În cadrul unei noi runde de dezbateri electorale între candidații la funcția de președinte sl țării, Igor Dodon și Maia Sandu au vorbit astăzi despre politicile externe pe care le vor face atunci când vor ajunge la șefia statului și despre Acordul de asociere cu Uniunea Europeană.

Sandu: Copiii lui Igor Dodon învaţă la o şcoală cu principii unioniste. Dodon: Atunci când nu aveţi argumente pentru a ataca candidatul, atacaţi familia
(Colaj: UNIMEDIA)

În cadrul dezbaterilor, socialistul a declarat că pledează pentru relații bune cu UE.

„Preşedintele ţării nu poate denunţa Acorduri de Asociere. Eu pledez pentru relaţii bune cu UE. Regimul liberalizat de vize vă rămâne în continuare. Piaţa internă este invadată de produse din Uniunea Europeană care distruge produsele autohtone, voi merge la Bruxell şi voi inceca să rezolv această problemă. Voi păstra relaţii bune cu UE”, a declarat Igor Dodon în cadrul dezbaterii de la M1.

Candidata PAS a declarat că contracandidatul său „își schimbă opinia foarte repede”, referind-se la declarațiile anterioare vizavi de Acordul de asociere cu UE.

Pub

„Acordul de Asociere este baza colaborării noastre cu UE, vor fi condiţii mai bine pentru piaţa externă, vor fi reforme pentru anticorupţie, reforme în domeniul justiţiei. Oponentul meu îşi schimbă opinia foarte repede, aşa precum spune faţă de unionism. Copiii lui Igor Dodon învaţă la o şcoală cu principii unioniste, el vă spune una şi face cu totul altceva”, a afirmat Sandu. 

„Niciodată nu am divizat şcolile în române, ruseşti sau altele. Atunci când nu aveţi argumente pentru a ataca candidatul, atacaţi familia”, i-a răspuns Dodon.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub