Salvador Sobral, câștigătorul concursului Eurovision, și-a anunțat retragerea de pe scena muzică din motive de sănătate

Cântărețul lusitan Salvador Sobral, care a adus pentru prima dată victorie le concursul Eurovisio, și-a anunțat retragerea de pe scena muzicală în urma unor probleme de sănătate care l-au obligat să-și anuleze concertele, relatează EFE, citat de agerpres.ro.

Salvador Sobral, câștigătorul concursului Eurovision, și-a anunțat retragerea de pe scena muzică din motive de sănătate
(Foto: digitalspy.com)

Muzicianul în vârstă de 27 de ani va susține vineri seară ultimul său concert la Jardines del Casino din Estoril, înainte de a se dedica "științei" cum el însuși a explicat, urmând să fie tratat de o problemă despre care nu i-a plăcut niciodată să vorbească. 

Probleme de sănătate ale lui Sobral s-au aflat după participarea sa la ediția de anul acesta a Eurovision, pe care a câștigat-o cu balada sa 'Amar pelos dois' (Amar por los dos) și care a rămas în istorie cu un punctaj record de 758 de puncte, mai scris agerpres.ro.

Pub

După ce a câștigat Eurovision, Sobral a avut o vară intensă cu numeroase concerte în promovarea albumului său 'Excuse me' cu un turneu pe care a fost nevoit să-l întrerupă.

Însă ceea ce se credea că va fi o scurtă întrerupere s-a prelungit pe o perioadă nedeterminată, din cauza "sănătății sale fragile", cum el însuși a declarat. 

Se așteaptă ca la ultimul său concert de la Estoril, unde intrarea este gratuită, să participe un public numeros care va avea șansa să-l audă pe Sobral cântând pentru ultima oară live balada cu care a cucerit Europa 'Amar pelos dois'.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub