„România spune NU corupției”. Românii se mobilizează pentru a protesta astăzi la București

Un amplu protest se anunță astăzi la București. Români din toate colțurile Românie se strâng în capitală pentru a manifesta împotriva legilor justiției, votate de Parlament.

Mobilizarea s-a făcut pe rețelele de socializare, iar organizator este societatea civilă. La protest au anunțat că se vor alătura partidele de opoziție, precum Uniunea Salvați România și Platforma România 100, a fostului premier român, Dacian Cioloș.

„România spune NU corupției”. Românii se mobilizează pentru a protesta astăzi la București
(Foto: Bogdan Rareș)

Românii se arată nemulțumiți de faptul că Parlamentul a votat Legile Justiției, care  urmează să ajungă la președintele Klaus Iohannis și care le poate respinge doar o singură dată.

„Parlamentarii penali și corupți își doresc cu orice preț ca legile Justiției și codurile penale să fie publicate în Monitorul Oficial pentru a subjuga Justiția politicului și pentru a scăpa ei de pușcărie!

Pub

Masacrarea Justiției de către PSD-ALDE a fost criticată de magistrați! Guvernul a modificat Codul fiscal prin OUG pe 8 noiembrie 2017 și de atunci se tot fac diverse modificări prin care angajatul va avea mai mult de suferit: reducerea contribuțiilor sociale și transferul lor de la angajator la angajat, scăderea impozitului pe venit, micșorarea contribuției virate la Pilonul II de pensii, etc.
Modificările la legea ANI care protejează de conflicte de interese aleșii între 2007-2013, au fost adoptate de Senat”, scrie pe pagina de Facebook a evenimentului.

La această oră, oameni din toată România sosesc la București. De asemenea, Gara de Nord a fost luată cu asalt de către studenții veniți în capitală.

Astfel, protestatarii urmează să se întâlnească la ora 18:00 în Piața Universității din București. Ulterior, la ora 19:30 porni în marș până la Casa Poporului. La ora 21:00, protestatarii vor aprinde lanternele și vor intona imnul României.

UNIMEDIA va transmite live protestul din București.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub