Rogozin: Buratino și Malvina au venit să-i mulțumească lui Carabas pentru deportarea concurenților

Vicepremierul rus, Dmitri Rogozin, a comentat participarea artiștilor ruși la concertul organizat cu ocazia Zilei Independenței la Chișinău. 

„Buratino și Malvina au venit să-l mulțumească pe Carabas pentru deportarea artiștilor concurenți”, a scris Rogozin cu referire la situația din 28 iulie curent.

Rogozin: Buratino și Malvina au venit să-i mulțumească lui Carabas pentru deportarea concurenților
(Foto: facebook.com)

Atunci polițiștii de frontieră de la aeroportul din Chișinău au refuzat intrarea în Republica Moldova a deputatului rus Pavel Shperovu și a alte zece persoane, printre care artiști din Rusia. Aceștia urmau să participe împreună cu președintele Republicii Moldova la sărbătoarea comună în regiunea transnistreană organizată cu ocazia a 25 de ani de la crearea operaţiunii de menţinere a păcii pe Nistru.

Tot în acea zi avionul în care s-ar afla Rogozin face traiectorii ciudate în spațiul aerian al Ungariei, iar după ce aeronavei i-a fost interzisă survolarea spațiului aerian românesc, avionul a făcut cale întoarsă, nereușind să ajungă la Chișinău.

Astfel, Dmitrii Rogozin, care a fost declarat persona non grata în Moldova, lasă să se înțeleagă că de toate cele relatate mai sus se face responsabil președintele Partidului Democrat, Vladimir Plahotniuc.

Liderul PD nu a comentat deocamdată informația.

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub