Rezultatul expertizei medico-legale: Adolescenta din Străşeni nu a fost violată

Adolescenta din Strășeni, găsită moartă în data de 30 noiembrie într-o clădire părăsită din Străşeni, nu a fost violată.

Concluzia a fost făcută de anchetatori în urma obținerii expertizei medico-legale. Informaţia a fost confirmată pentru UNIMEDIA de către procurorul din Străşeni, Alexandru Raţă. 

Foto: facebook.com

UNIMEDIA amintește că Cristina Parhomenco a fost găsită moartă în data de 30 noiembrie, într-o clădire părăsită din Străşeni.

UNIMEDIA amintește că Cristina Parhomenco a fost găsită moartă în data de 30 noiembrie, într-o clădire părăsită din Străşeni. 

Expertiza medico-legală a arătat că minora a fost lovită în cap, de nenumărate ori, cu un obiect greu, iar în urma rănilor a murit.

Ulterior, doi suspecți au fost reținuți. Un minor de 15 și altul de 16 ani. 

Al treilea suspect, un minor de 13 ani, este cercetat în libertate, deoarece nu ar avea vârsta necesară pentru a fi reținut. Cât despre al patrulea suspect a fugit în Romania, iar ulterior, a fost reținut în Ungaria. Acesta încerca să fugă, dar a fost reținut de oamenii legii și urmează să fie adus în țară.

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.