Reprezentanţii Partidului „Șor” şi avocaţii lui Ilan Șor efectuează o vizită oficială la Consiliul Europei

Vicepreşedintele Partidului „Șor”, Marina Tauber şi avocaţii lui Ilan Şor, Iulian Balan şi Denis Ulanov, la invitaţia membrilor Consiliului Europei,  efectuează o vizită oficială la Bruxelles şi Strasbourg, pentru a participa la dezbateri şi audieri cu privire la cazul Primarului de Orhei, Ilan Şor.

În cadrul vizitei oficiale, reprezentanţii lui Ilan Şor vor avea o serie de întrevederi de lucru cu participarea mai multor deputaţi europeni şi diverse grupuri politice, precum şi reprezentanţi ai mass-media, experţi şi factori de decizie ai forţelor politice europene.

Foto: Partidul Șor

Potrivit unui comunicat de presă, membrii delegaţiei vor susţine o conferinţă de presă cu participarea presei internaţionale şi membrilor Consiliului Europei.

UNIMEDIA amintește că aceștia au mai efectuat la 12 iunie curent,  o vizită oficială la Strasbourg, Parlamentul European, unde, de asemenea au avut o serie de întrevederi cu deputaţii europeni.

Primarul de Orhei a fost reţinut la data de 22 iunie 2016 în cazul „BEM”, iar la 21 iunie curent instanţa de judecată a emis o sentinţă de condamnare pe numele acestuia la 7 ani și 6 luni de închisoare.

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.