Reprezentantă din diasporă către guvernare: Nu va mai rămâne în țară cine să vă aleagă

Conaționala din diaspora, Xenia Lozinschi, care muncește în Italia de 18 ani, vine cu un mesaj, în anul electoral 2018, atât pentru guvernare cât și pentru partidele de opoziție. Despre cei de la guvernare spune că vor ajunge să nu fie aleși de nimeni, despre partidele PPDA și PAS – să nu piardă timpul cu demagogii. Alegătoarea a avut un mesaj aparte și pentru Igor Dodon. Ideile au fost exprimate în cadrul unui interviu pentru blogul elenarobu.md.

Reprezentantă din diasporă către guvernare: Nu va mai rămâne în țară cine să vă aleagă
(elenarobu.md)

Xenia Lozinschi, care în R. Moldova a fost profesoară de limba și literatura română, spune că a fost activă la toate alegerile din R. Moldova care s-au organizat și în străinătate, indiferent de sistemul electoral.

”Și de data aceasta voi merge să votez, pentru că nu sunt indiferentă față de viitorul Moldovei. Sunt pentru Unire, sunt pentru Salvare de oligarhii hrăpăreți din politica noastră și acest lucru îl văd numai prin Unire!”, a povestit reprezentanta din diaspora.

Pub

Conaționala lansează și un mesaj pentru autoritățile de la Chișinău, partidele din opoziția proeuropeană, președintele republicii, Igor Dodon, dar și pentru cetățenii care au rămas acasă. Declarațiile le puteți urmări pe blogul elenarobu.md.

 

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub