Citește toate știrile la acest subiect

Replica lui Leancă pentru Dodon: Să-și pregătească vesta!

Premierul Iurie Leancă a reacționat la criticile lansate de Igor Dodon în cadrul unei conferințe de presă, unde ultimul critica executivul pentru că deschide doar 5 secții de vot în Federația Rusă.   

Replica lui Leancă pentru Dodon: Să-și pregătească vesta!
Iurie Leancă, PM (Foto: UNIMEDIA/ Igor Vrabie)

„‎Ivan Ceban mai bine i-ar da vesta lui Igor Dodon, care dupa 30 noiembrie va rămâne fără imunitate parlamentară și, prin urmare, îi va prinde bine. Mai ales că va avea tot timpul să explice anumite momente de pe timpul activității sale ca ministru al Economiei. Dacă nu-i va veni mărimea, premierul este gata să-i ofere alta care să i se potrivească”, a declarat Liliana Vițu pentru UNIMEDIA, purtător de cuvânt al premierului. 

UNIMEDIA amintește că Executivul a decis deschiderea în Federația Rusă a 5 secții de vot pentru alegerile parlamentare. Igor Dodon s-a indignat că numărul secțiilor de vot este prea mic, deși numărul de moldoveni ar fi de cca 700 de mii. 

ProTV Chișinău scrie că în pe vremea când era vicepremier, la alegerile din 2009, Igor Dodon și guvernarea comunistă a deschis doar 1 secție de votare în Federația Rusă.   

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub