Replica lui Dodon privind colajele cu declarațiile referitoare la Uniunea Vamală

Declarațiile politicianului Igor Dodon de-a lungul timpului au devenit subiectul unui colaj video realizat de susținătorii unor partide aflate la guvernare. Aceștia au plasat pe YouTube un clip video cu declarațiile socialistului referitoare la Uniunea Vamală: una din 2011 și alta din 2013. 

Drept replică, Dodon a acuzat Partidul Democrat și Partidul Liberal Democrat că au început o campanie împotriva Partidului Socialiștilor. Potrivit lui, partidele de la guvernare s-au speriat de faptul că socialiștii vor intra în Parlament la următoarele alegeri parlamentare, transmite UNIMEDIA.

Replica lui Dodon privind colajele cu declarațiile referitoare la Uniunea Vamală
Igor Dodon, președinte PSRM (Foto: UNIMEDIA/Igor Vrabie)

„PD-ul şi PLDM-ul au studiat sondajele lor interne şi au înţeles că socialiştii vor intra în Parlament şi vor decide formatul viitoarei guvernări. S-au speriat verzi-albaştrii. Acum presa lor de partid cu tot cu televiziunile afiliate şi blogerimea cumpărată a început o campanie împortiva mea şi a Partidului Socialiştilor”, a scris acesta pe apgina sa de Facebook.

De asemenea, acesta a precizat faptul că integrarea în Uniunea Vamală, părea greu de realizat pentru Moldova în anul 2011. „ Acest fapt a fost recunoscut şi de structurile UV de la Moscova. Dar în ultimii doi ani au fost modificate procedurile de aderare la Uniunea Vamală, există precedentul Armeniei (nu are frontiera cu UV) care a semnat foaia de parcurs in a. 2013, s-au produs schimbări importante de ordin geopolitic. Şi ceea ce ieri părea irealizabil, astăzi este foarte şi foarte real. Şi Moldova trebuie să profite de oportunitatea de a se integra în structurile Uniunii Vamale”, a adăugat el.

Potrivit lui Dodon, vectorul pro Uniunea Vamală înseamnă salvarea integrităţii teritoriale a Republicii Moldova.

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub