Citește toate știrile la acest subiect

Renato Usatîi: Campania electorală pentru mine s-a încheiat!

Campania electorală pentru Renato Usatîi s-a încheiat. Cel puțin din punct de vedere financiar. Acesta declară că nu intenționează să cheltuie alți bani pentru a se promova și că nu va mai organiza concerte sau participa la acte de caritate.
 
Declarații în acest sens au fost făcute de Renato Usatîi după depunerea dosarului de înregistrare a listei electorale a Partidului „Patria”, cu care se avântă în cursa electorală, transmite UNIMEDIA.
Renato Usatîi: Campania electorală pentru mine s-a încheiat!
Renato Usatîi (Foto: UNIMEDIA)

 

„Fondul nostru electoral va fi cu mult mai mic ca la alte partide. Toți cred că Renato Usatîi va cheltui acum mulți bani în cadrul campaniei electorale. Până acum, eu i-am ajutat pe oameni, am organizat careva evenimente. Să spun așa, campanie mea electorală s-a încheiat din punct de vedere financiar”, a declarat Renato Usatîi.
 
Acesta a declarat că va „întrerupe pomenele” deoarece riscă „să fie scos din alegeri”. Totodată, acesta a făcut public numele primelor persoane din lista electorală și a explicat cum a ajuns în ea Grigore Petrenco.
 
„Ne cunoaștem foarte bine, ne cunoaștem de mulți ani. Cu dl Petrenco avem aceleași idei. Mie mi-a plăcut de el deoarece în comparație cu alți deputați PCRM nu a avut frică să-i spună dlui Voronin ce crede, să vorbească deschis despre relațiile acestuia cu Plahotniuc. Eu l-am întrebat: „Grișa, mergi cu noi la război?”. În urma unei discuții am ajuns la așa o decizie”, a menționat sursa citată.
 
Usatîi a mai declarat că alți patru actuali deputați PLDM au venit cu propunerea de a merge cu el pe aceeași listă, dar a refuzat să dea nume. „A fost o surpriză pentru mine. Nu am luat o decizie și de aceea cred că nu este corect să numesc aceste persoane”, a spus acesta.
 
Iată primii 20 de candidați din lista condusă de Usatîi. Doar pe locul 2, 7 și 15 sunt reprezentanți ai Partidului „Patria”:
 
1. Renato Usatîi va fi primul 
2. Emilian Ciobu
3. Elena Grițco
4. Grigore Petrenco
5. Valentin Vizant
6. Nicolae Țîpovici
7. Igor Tuleanțev
8. Natalia Grigorișina
9. Igor Șeremet
10. Iurii Nedoseichin
11. Igor Patrașcu
12. Alexandr Atamenenco
13. Nina Cereteu
14. Elena Panuș
15. Veaceslav Hojmichi
16. Oleg Petrachi
17. Ion Osoianu
18. Eduard Pleșca
19. Andrian Bogdan
20. Lilian Cașu

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub