Renato Usatîi, despre Plahotniuc: Încearcă să reducă din antirating-ul său prin declarații pompoase

Liderul Paritdului Democrat, Vladimir Plahotniuc, încearcă să reducă din antirating-ul său prin declarații pompoase, care să aibă priză la public. La aceste concluzii a ajuns liderul formațiunii „Partidul Nostru”, Renato Usatăi.

Renato Usatîi, despre Plahotniuc: Încearcă să reducă din antirating-ul său prin declarații pompoase
(Foto: UNIMEDIA)

La briefingul de astăzi, a spus că va încetat procesul de obtimizare a școlilor, care, apropo, a fost votat în Parlament și de democrați. Plahotniuc, de asemenea, a interzis polițiștilor să oprească șoferii fără niciun motiv. Ce e interesant e aici, e că oamenii legii și așa nu au dreptul să oprească mașinile dacă șoferii nu au încălcat legea. Aceasta e menționat în Codul Rutier, însă inspectorii de patrulare inventează careva operațiuni pentru a ocoli această lege”, a scris Usatîi pe pagina sa de Facebook.

Usatîi mai spune că în Republica Moldova legile nu ordonă poliției, însă Plahotniuc. „Asta e arhicunoscut. Domnul Vlad a spus să nu îi oprească, și acum aceștia așa o să facă. Iaca așa un model de democrație de la partidul care vrea să introducă vectorul european în Constituție”.

Pub

„Plahotniuc a ordonat să nu fie presați șoferii – șoferii nu sunt presați. Ordonă să fie fabricat un dosar penal – poliția îl fabrică. Pe numele oricui. Să fie om, că articol se găsește. Fuhrer-ul pitic moldovenesc este capul tuturor”, a mai scris acesta.

UNIMEDIA amintește că polițiștii nu vor mai avea voie să oprească șoferii în trafic decât atunci când ultimii încalcă legea sau când au loc acțiuni speciale pentru combaterea consumului de alcool și alte tipuri de acțiuni tematice pentru creșterea siguranței în trafic. Declarațiile au fost făcute de președintele PD, Vladimir Plahotniuc, în cadrul unui briefing. 

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub