Citește toate știrile la acest subiect

Reacția PDM privind rezultatele Referendumului: Un semnal că populismul nu prinde la cetăţenii capitalei

Partidul Democrat din Moldova a venit cu o reacție la un sfert de oră după închiderea secțiilor de votare. Printr-un comunicat de presă, dânșii consideră că rezultatele referendumului pentru demiterea primarului general al Chişinăului nu reprezintă o victorie pentru nimeni, dar indică o uriaşă înfrângere pentru partidele de stânga, în special pentru PSRM, care a iniţiat referendumul, un semnal că populismul nu prinde la cetăţenii capitalei.

Reacția PDM privind rezultatele Referendumului: Un semnal că populismul nu prinde la cetăţenii capitalei
(Foto: pdm)

"Chiar dacă cetăţenii sunt nemulţumiţi de situaţia din Chişinău, pe bună dreptate, ei au demonstrat astăzi că nu doresc să participe la jocul politic declanşat de socialişti şi partenerii lor, PCRM şi PN.

PDM mulţumeşte cetăţenilor pentru că au dat dovadă de înţelepciune şi nu s-au lăsat atraşi în capcana PSRM şi a celorlalte partide de stânga. Felicităm partidele pro europene care au boicotat referendumul, pentru atitudinea politică matură, fermă şi consecventă, manifestată împotriva unei iniţiative care avea ca scop preluarea pe căi incorecte de către socialişti a Primăriei Chişinău.

Pub

PDM, ca principal partid de guvernare, este gata să se implice şi să sprijine conducerea Primăriei Chişinău, indiferent dacă este una interimară sau va lua sfârşit acest interimat, dar aşteptăm o viziune clară şi proiecte concrete pentru cetăţenii capitalei. Facem apel la Consiliul Municipal Chişinău să-şi reia neîntârziat activitatea, să activeze în beneficiul oamenilor, să lase la o parte luptele politice şi să elaboreze un plan rapid de scoatere a Primăriei Chişinău din criza în care se află de mai multe luni", se mai spune în comunicat.

 

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub