Reacția PD-ului la protestul de ieri de la Ungheni: „O acțiune democratică”

Protestele de ieri din raionul Ungheni sunt un lucru democrat prin care cetățenii își exprimă ideile. Cel puțin asta a declarat purtătorul de cuvânt al Partidului Democrat, Vitalie Gămurari.

Foto: UNIMEDIA

Potrivit acestuia, partidele de opoziție și-ar fi început subtil campania electorală.

„Acest protest reprezintă o acțiune prin care opoziția a încercat să se manifeste. Probabil este printre ultimul din această sesiune. Nu cunosc în amănunte ce s-a întâmplat ieri la Ungheni.

Probabil au fost careva provocări pe care noi nu le susținem. Ceea ce ține de amenințări la adresa presei, eu personal, indiferent de funcția pe care o dețin, nu le pot da o explicație concretă. Ca și profesor universitar, acest fel de comportament probabil îl văd ca lipsă de careva argumente. Sunt situații destul de des când oamenii nu pot rezista la careva provocări”, a declarat purtătorul de cuvând al Partidului Democrat, Vitalie Gamurari.

UNIMEDIA amintește că ieri, la protestul Mișcării de Rezistență ACUM, care a avut loc la Ungheni a venit un grup de susținători PD. Unii manifestanți, care ar fi susținători ai PD, ar fi încercat să stârnească ceartă.

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.