Reacția lui Usatîi după ce a fost exclus din cursa electorală

Renato Usatîi intenționează să facă recurs la Curtea Supremă de Justiție și să conteste excluderea partidului „Patria” din cursa electorală. Acesta acuză judecătorii Curții de Apel că au pronunțat o decizie ilegală, că au acționat la comandă politică, transmite UNIMEDIA.

Reacția lui Usatîi după ce a fost exclus din cursa electorală
Renato Usatîi (Foto: captură video privesc.eu)

 

„Astăzi am participat la circ. Și la Curtea Supremă de Justiție va fi același rezultat. Îmi pare rău că reformarea justiției este doar o poveste. Am înțeles deja că și datorii avem, de 8 milioane de lei. Au considerat ca 8 milioane de lei să meargă în folosul statului. Nicio probă și nicio dovadă nu a fost prezentate”, a declarat capul de listă de la partidul „Patria”.
 
Renato Usatîi își pune toate speranțele în ajutorul din exterior. Acesta a declarat că a purtat discuții cu diverși ambasadori ai țărilor UE și reprezentanți ai organizațiilor internaționale și că le-a solicitat ajutor.
 
„Cred că avem o mică șansă dacă se va implica cineva din exterior”, a subliniat Renato Usatîi.
 
Potrivit lui, la Chișinău are loc o reuniune a ambasadorilor țărilor UE care au reprezentanță în Republica Moldova, unde se discută cazul partidului „Patria”
 
Precizăm că judecătorii Curții de Apel Chișinău au decis astăzi, 27 noiembrie, că partidul „Patria”, din lista căruia face parte și Renato Usatîi, să fie exclus din cursa electorală. Hotărârea poate fi atacată la Curtea Supremă de Justiție în termen de trei zile. 

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub