PSRM susține decizia lui Dodon privind desfăşurarea referendumului

Partidul Socialiștilor din Republica Moldova sprijină plenar decizia preşedintelui țării Igor Dodon, cu privire la organizarea unui referendum naţional pe probleme de importanţă majoră pentru ţară.

PSRM susține decizia lui Dodon privind desfăşurarea referendumului
poză simbol (Foto: UNIMEDIA)

„Partidul Socialiștilor a militat mereu pentru ca miliardele furate din sistemul bancar al statului să fie returnate de hoţi, şi nu de poporul Republicii Moldova.
PSRM a fost şi rămâne un partid al stataliştilor, care se pronunţă pentru readucerea în curricula şcolară a disciplinei Istoria Moldovei”, scrie într-un comunicat emis de PSRM.

Totodată partidul afirmă că susține și inițiativa de dizolvare a Parlamentului și reducerea numărului de deputați.

Pub

„PSRM este unicul partid de opoziție din Parlamentul RM, care, în toată perioada celei de-a XX-a legislaturi, la fel ca şi majoritatea populaţiei ţării noastre, se pronunţă pentru dizolvarea Parlamentului şi organizarea alegerilor parlamentare anticipate.

Această guvernare trebuie să plece. Anume din acest motiv socialiștii vor participa activ la promovarea ideii referendumului şi la desfășurarea acestuia în toate localitățile ţării.

Totodată, Partidul Socialiştilor sprijină ideea reducerii numărului de deputaţi ai Parlamentului de la 101 pînă la 71 de parlamentari. Sîntem de părerea că aceasta va contribui la eficientizarea activităţii organului legislativ, precum şi la o economie importantă de mijloace financiare”, mai scrie în comunicat.

Amintim că ieri seară președintele țării Igor Dodon a propus organizarea unui referendum la data de 24 septembrie 2017, care va conține patru subiecte.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub