Promoție de Paști! Apartamente în centru cu reducere

Compania NG Invest se bazează pe conceptul unor apartamente exclusiviste, cu un design diferit de celelalte, precum și pe calitatea deosebită a finisajelor, atât în interior, cât și în exterior.

Promoție de Paști! Apartamente în centru cu reducere
(Foto: Milanin Residence)

După un astfel de concept, au fost create 3 complexe de lux Milanin Residence, construite pe principiul: calitate, siguranță, confort.

În perioada sărbătorilor de Paști, la doar 675€/m2 în loc de 790€/m2, chiar tu poți fi posesorul unui astfel de apartament clasa Premium!

Milanin Residence întrunește  proiectarea și execuția unor construiri ireproșabile după standardele internaționale. Zona în care este amplasat complexul imobiliar conferă compromisul perfect între aproape de stradă și liniștea de care ai nevoie după o zi lungă de muncă.

Cu o imensă experiență în domeniu, Compania NG Invest folosește materiale de calitate superioară, soluții termice inovatoare, luând în maximă considerație fiecare detaliu pentru confort și siguranță absolută.

Ce obții la procurarea unui apartament Milanin Residence?

-       Planificare individuală și posibilitatea de a face modificări după achiziționare;

-       Pereți din cărămidă cu izolare fonică;

-       Izolare termică interioară și exterioară a pereților;

-       Pardoseală fără denivelări, suprafață din beton acoperită cu un strat de protecție;

-       Rezistență la cutremure;

-       Geamuri Salamander cu șase straturi.

Complexul imobiliar de pe strada Zamfir Arbore 10 este situat într-o zonă liniștită și verde, dispune de o curte de tip închis, precum și un parc pentru copii  îngrădit și separat, astfel garantând siguranța copiilor. În preajmă sunt farmacii, școală, spital, magazine, universitate, biserică , școli de limbi străine. Darea în exploatare – 2018.

Întreg spațiul este dotat cu camere de supraveghere și pază, iar noaptea luminile se aprind automat. Scările de la intrare și cele din hol, pereții și pardoseala sunt din marmură și granit. Imobilul dispune de un ascensor SCHINDLER, produs în Elveția, care nu face zgomot.

În prezent, se construiesc cu succes 3 complexe Milanin Residence, situate pe străzile:

  • Zamfir Arbore 10
  • Colina Puskin 8A
  • Alexei Sciusev 2

Pentru mai multe detalii, sună la 076799978, accesează pagina de facebook sau www.milanin.md

Dorește-ți tot ce-i mai bun pentru tine și familia ta!

 
P.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub