Promoţie de la ARON.md „Câştigaţi o călătorie în Barcelona, la Port Aventura”

Din 2008, ghidați de atitudine, responsabilitate, idei inovative și tehnologii moderne, ARON aduce aproape de clienții săi locurile dorite, oferindu-le prețuri accesibile la bilete de avion şi city break-uri.

Promoţie de la ARON.md „Câştigaţi o călătorie în Barcelona, la Port Aventura”
(Foto: ARON.MD)

Zborurile sunt şi mai plăcute atunci cînd şi preţul la bilet este bun, dar şi cînd clienţii obţin avantaje suplimentare.

Astfel, în perioada 12.12.2017 – 11.02.2018, agenţia de turism ARON.md desfăşoară împreună cu AIR Moldova o campanie specială.

Orice bilet tur-retur sau city break cumpărat la ARON.md participă automat la concursul în care se va oferi drept premiu special o vacanţă ce include: 2 bilete tur-retur la avion spre Barcelona, cazare 3 nopţi în hotel de 3 stele pentru 2 persoane şi 2 bilete de intrare pe 1 zi la cel mai vizitat parc de distracţii din Spania, Port Aventura.

Încheierea promoției va fi anunțată de către organizator, iar extragerea va fi efectuată aleatoriu cu ajutorul www.random.org pe 14.02.2018, în prezența reprezentanților ARON.md şi a companiei aeriene AIR Moldova, iar rezultatele vor fi publicate pe pagina de Facebook a ARON.

Biletele sau city-break-urile pot fi comandate la 022 99 44 44.

aron.md - bilete de avion & citybreak.md - Apropiem orizonturile!

P.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub