(promo) FC Zimbru Chișinău și FC Speranța din Nisporeni se vor întâlni în aceasta sâmbăta într-un meci principial

Echipele care ocupă acum locurile 4 și 5, se vor întâlni într-o confruntare victorie în care vor îmbunătăți șansele uneia dintre echipe pentru calificarea în Europa League.

FC Zimbru se apropie de acest meci după două victorii consecutive (Zaria 1:0 și Sfîntul Gheorghe 2:1) și o egalitate (cu Milsami 1:1). FC Speranța la rândul său, în ultimele trei meciuri a obținut o victorie asupra celor de la FC Dinamo-Auto (1:0), a jucat un egal cu FC Zaria, (0:0) și a pierdut meciul cu FC Sheriff (0:2).

În total, în istoria comună Zimbru și Spernața au jucat 16 meciuri între ei. De 8 ori victoria a fost obținută de "galben-verzi", de 5 ori meciurile s-au încheiat la egalitate și doar de 3 ori echipa din Nisporeni a câștigat împotriva clubului de la Chișinău. Cel mai mare scor între aceste echipe - 8:1 în favoarea "zimbrilor".

Meciul FC Zimbru – FC Speranța va avea loc sâmbătă, 25 august, la stadionul "Zimbru", începând cu ora 20:00. Biletele cu prețul de la 30 de lei pot fi procurate în casele stadionului în ziua meciului și ONLINE acum pe site-ul www.AFISHA.md

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.