Proiectul european de combatere a campaniilor „fake news” a validat cazul știrilor false la adresa lui Andrei Năstase

După ce a fost acuzat de darea în arendă a Chișinăului, pentru 50 de ani arabilor, candidatul PPDA la funcția de primar al capitalei, Andrei Năstase, susține că East Stratcom Task Force, proiectului european de combatere a campaniilor „fake news” a validat astăzi cazul incredibil de manipulare a cetățenilor din Chișinău și Republica Moldova.

Proiectul european de combatere a campaniilor „fake news” a validat cazul știrilor false la adresa lui Andrei Năstase

„East Stratcom Task Force, divizia constituită la nivelul Comisiei Europene, ca parte a proiectului european de combatere a războiului hibrid și a campaniilor fake news întreținute de entități ostile Uniunii Europene, a validat astăzi cazul incredibil de manipulare a cetățenilor din Chișinău și Republica Moldova, atacul murdar împotriva mea, împotriva celor care susțin schimbarea!” a scris Năstase pe pagina sa de Facebook.

Pub

„Lumea civilizată știe foarte bine ce se întâmplă la noi, acasă. Nu am nici un dubiu că oamenii orașului nostru vor sancționa drastic toate aceste minciuni”, a concluzionat candidatul PPDA.

UNIMEDIA amintește că liderul PAS, Maia Sandu, a menționat că mai multe pagini pe rețelele de socializare, care ar aparține PD-ului, împrăștie știri false la adresa lui Andrei Năstase.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub