Programul „Uniunea Orheiul Nou” a inaugurat primul său proiect – un teren de joacă modern pentru copii din satul Brănești

Copiii din Brănești acum se bucură din plin de un nou teren de joacă modern. Acest lucru a fost posibil prin intermediul programului “Uniunea Orheiul Nou”.

Programul „Uniunea Orheiul Nou” a inaugurat primul său proiect – un teren de joacă modern pentru copii din satul Brănești

Terenul de joacă inaugurat miercuri, 28 martie, a fost amenajat în curtea grădiniței din localitate. La eveniment au fost prezenți zeci de copii și părinții acestora. 

Prezent la eveniment, primarul de Orhei și inițiatorul programului „Uniunea Orheiul Nou”, Ilan Șor, a menționat: „Astăzi, în satul dvs., este dat în exploatare primul nostru proiect din cadrul programului “Uniunea Orheiul Nou”. Astăzi vă oferim acest frumos teren de joacă pentru copiii dumneavoastră”.

Potrivit reprezentanților programului “Uniunea Orheiul Nou”, la momentul actual sunt în curs de implementare mai multe proiecte din satele raionului Orhei.

Acest program include implementarea proiectelor de infrastructură în toate satele din raion. În curând și în satul Furceni, de asemenea, va fi inaugurat un teren de joacă, similar celui din Brănești, în satul Pohorniceni va fi implementat un proiect de iluminare stradală. 

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub