Procuratura: Dodon a fost audiat la solicitarea avocaților lui Amerberg și Grigorciuc

Liderul PSRM, Igor Dodon, a fost audiat astăzi de Procuratura Generală la solicitarea lui Pavel Grigorciuc și Mihail Amerberg. Declarația a fost făcută de către șefa Serviciului de Presă al Procuraturii Generale, Maria Vieru, la solicitarea portalului de știri UNIMEDIA.

De asemenea, șefa Serviciului de Presă a subliniat faptul că, deocamdată, procurorii nu au precizat despre care dosar este vorba.

Procuratura: Dodon a fost audiat la solicitarea avocaților lui Amerberg și Grigorciuc
(Foto: UNIMEDIA/Igor Vrabie)

„În cazul concret, Igor Dodon a fost citat la solicitarea avocaților învinuiților Amerberg și Grigorciuc, care au cerut audierea conducerii Partidului Socialiștilor din Republica Moldova”, a precizat Vieru.

De asemenea, Procuratura a declarat că „Procuratura se conduce de legislația procesual-penală și respinge tentativele de manipulare politică”. Declarația a fost făcută după ce Igor Dodon a scris pe pagina sa de Facebook că este „o nouă încercare de presiune” asupra socialiștilor. „Procuratura cere să fiu audiat în cadrul unui dosar penal. Să vedem ce „surprize-surprize” au fabricat cei de acolo”, a scris el pe Facebook.

Pub

Totodată, Procuratura Generală a precizat că „oti cetățenii sunt egali în fața legii și sunt obligați să se prezinte la solicitările organelor de drept”, a conchis Vieru.

Precizăm că, astăzi, liderul Partidului Socialiștilor, Igor Dodon, a fost audiat astăzi, 12 ianuarie, de către Procuratura Generală în cadrul unui dosar penal. Despre aceasta a scris socialistul Dodon pe pagina sa de Facebook.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub