Procuratura Chișinău: Proces penal de numele Silviei Radu, pentru verificarea acuzațiilor aduse de PL

Procuratura municipiului Chișinău a pornit proces penal pe numele Siliviei Radu, pentru verificarea argumentelor aduse de Partidul Liberal, care recent a solicitat Procuraturii Generale să pornească o cauză penală pe numele primarului interimar "pe faptul săvârșirii infracțiunii de uzurpare de calități oficiale și de samavolnicie". Informația a fost confirmată pentru UNIMEDIA de către Ștefan Șaptefrați, procuror-şef al Procuraturii municipiului Chişinău.

Procuratura Chișinău: Proces penal de numele Silviei Radu, pentru verificarea acuzațiilor aduse de PL
(Foto: UNIMEDIA)

"Vladimir Plahotniuc către Silvia Radu: „Eu te-am făcut, eu te mântui”… Cel mai probabil liderul PD, dorește astfel să curme rapid periplul dezonorant al Silviei Radu la primăria Chișinău, dar mai ales dorește să transmită un mesaj puternic către armata sa de funcționari și funcționărași care au acceptat să reprezinte Partidul Democrat în diferite calități oficiale, iar acum târâie prin noroaie „obrazul” partidului", a scris liberalul Valeriu Munteanu, care a și făcut anunțul despre cauza penală pe numele primarului interimar.

PL a solicitat Procuraturii Generale să pornească și să instrumenteze o cauză penală pe numele edilului interimar, Silvia Radu, „pentru săvârșirea infracțiunii de uzurpare de calități oficiale și a infracțiunii de samavolnicie”. Totodată, liberalii, au cerut și examinarea acțiunilor viceprimarului, Nistor Grozavu, pentru depășirea atribuțiilor de serviciu.

Pub

Silvia Radu, la rândul ei, l-a acuzat pe Valeriu Munteanu de corupție și i-a sugerat să facă un autodenunț la Procuratură.

„Domnul Valeriu Munteanu, minte într-un mod desgustator și a început o campanie de denigrare a mea. Eu nu fac politică și nu vreau sa intru în certuri politice", declarase primarul interimar.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub