Proaspăt lansat în România, romanul Origini al lui Dan Brown a apărut în librăria Bookstore de la Chișinău, la un preț promoțional

Noul thriller al lui Dan Brown, Origini, apreciat de critici drept cea mai bună carte a scriitorului de până acum, a ajuns și la Chișinău. Lansat la sfârșitul lunii noiembrie la Grupul Editorial Rao din România, romanul poate fi găsit deja, în exculsivitate, pe www.bookstore.md librarie online și în librăria Bookstore de la Zity Mall. Până pe 7 decembrie, cititorii se pot bucura de un preț special. Promoția este valabilă doar la Bookstore (Calea Ieșilor, 8).

Proaspăt lansat în România, romanul Origini al lui Dan Brown a apărut în librăria Bookstore de la Chișinău, la un preț promoțional
(Foto: captura foto)

Apariția titlului mult așteptat este un eveniment editorial marcat de succes, dar și de numeroase controverse. Dan Brown a devenit un fenomen mondial. A reușit să spargă tipare și să transforme tulburătoarele enigme ale omenirii în literatura de mare succes. Codul lui da Vinci s-a vândut în peste 80 de milioane de exemplare, fiind astfel unul dintre cele mai bine vândute romane din toate timpurile. Desemnat de rivista Time unul dintre cei mai influenți 100 de oameni din lume, autorul a părut în paginile mai multor publicații de renume precum Newsweek, Forbes, People, GQ, The New Yorker. În afară de Codul lui da Vinci, Dan Brown a mai semnat Îngeri și demoni, Fortăreața digitală, Conspirația, Inferno, romane traduse în peste 50 de limbi.

Mai multe despre volumul Origini găsiți accesând pagina 

Librăria online oferă livrare rapidă și GRATUITĂ pe teritoriul municipiului Chișinău, indiferent de valoarea comenzii. Pentru distribuția în celelalte localități ale țării, se aplică un tarif minim. Toate titlurile de pe www.bookstore.md și de pe rafturile librăriei Bookstore au prețuri corecte, stabilite de editori.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub