Prinde oferta de toamnă de la Fly One! Zboară cu doar 40 de euro spre Europa și Rusia

Toamna vine cu surprize de la compania aeriană FLY ONE care a lansat campania promoţională cu preţuri speciale pentru cursele operate spre Europa și Rusia.

Prinde oferta de toamnă de la Fly One! Zboară cu doar 40 de euro spre Europa și Rusia
(Foto: FLY ONE)

Campania promoțională FLY ONE este valabilă în intervalul 21 septembrie – 21 octombrie 2017, având preţurile speciale incluse pentru zborurle operate în perioada 29 Octombrie 2017 –  24 martie 2018.

Deci, biletele pentru cursele Chişinău-Veneția vor costa de la 40 euro, unic sens, iar doritorii de a călători la Verona și Parma vor achita doar 45 de euro pentru o destinație. 

Pub

Dacă vrei să pleci la Paris într-o călătorie romantică, va trebui să achiți doar 44 de euro pentru un bilet, unic sens!Cei care vor să testeze renumita bere Guinness chiar la patria ei, în lrlanda, vor putea procura bilete avia cu doar 60 euro.

La Moscova, vei putea opta pentru zborul de dimineață sau cel de după masă și vei achita doar 50 de euro alegănd aeroportul Internațional Domodedovo sau Vnukovo.

Biletele pentru cursele promoţionale pot fi rezervate pe site-ul companiei, https://www.flyone.md şi la agențiile autorizate.

Amintim că Fly One a fost lansată în anul 2016 și în scurt timp a reușit să dețină o cotă de 30 % din piața locală. La moment operează zboruri regulate spre 14 destinații și 4 curse charter.

Nota: Numărul biletelor promoționale este limitat

P.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub